måndag 7 oktober 2019

Billiga nöjen

Middagar på lyxiga restauranger, dyra utekvällar, resor till främmande platser eller bli rånad av ett gäng tonårspojkar på stan i all ära, men ibland är det soft att göra nåt trevligt som inte kostar så mycket pengar.

Här kommer en liten lista på saker jag uppskattar här i livet:

- Skogspromenader
Åh jag älskar skogen. Lugnet som infinner sig när man har träd runtomkring sig som sakta viskar i vinden eller när man kommer fram till en glänta vid en sjö och man sätter sig och tittar ut över det stilla vattnet. Helst vill jag vara själv när jag är ute på mina skogspromenader och bara insupa lugnet och känna hur stressen rinner av mig. Jag hjärta allemansrätten!

- Seriekväll
Jag är en serienörd. Älskar att slå mig ner i soffan med sambon och plöja några avsnitt av favoritserien för stunden. Om man har tex Netflix kostar det ju en slant i månaden, men tittar man ofta på filmer och serier så kan det vara väl använda pengar. Och snyltar man Netflix på sina föräldrar som jag gör, då är det i sanning ett billigt nöje.



- Läsa Fanfic
Att läsa är också en av mina favoritsysselsättningar, och en sorts litteratur jag gillar är Fan Fiction. Det är när fans till tex tv-serier, böcker eller tv-spel skriver egna berättelser med utgångspunkt i historien och karaktärerna. Man kan hitta allt från korta berättelser på en sida till långa noveller eller näst intill romaner. Mycket är rätt kasst men ibland får man tag på riktiga guldkorn, det finns så mycket talang där ute så man kan bli lycklig för mindre. Gratis är det i alla fall, och det är ju soft. En stor sida med massor av olika fanfics från en rad olika genrer är Fanfiction.net, det mesta är på engelska med det finns tom en handfull svenska bidrag (har dock inte läst nån av dom).

- Kolla på Tedtalks
Gillar man att lyssna på när folk berättar om intressanta saker kan man med fördel kolla in Ted talks, som är en suverän källa för inspirerande klipp.

- Lägga pussel
Att lägga pussel är rätt rogivande tycker jag. Man kan också lägga pussel tillsammans med nån annan och sitta där och småprata och filosofera om livet. Om man som vi inte har plats att ha ett pussel liggande hela tiden kan man skaffa sig en pusselmatta, vilket är en filtduk man har under pusslet och när man tröttnat för stunden är det bara att rulla ihop duken för att sen rulla ut den igen när andan faller på. Nya pussel är ganska dyra, men vi brukar köpa våra på loppis för en 20-30 kr. Omöjliga pussel med stora fält i liknande färger och dylikt går bort för mig, jag och sambon gillar pussel med tecknade motiv, speciellt såna här:





Har du några ”billiga nöjen” att dela med dig av, eller kanske nåt intressant Ted talk?




47 kommentarer:

  1. Billiga nöjen har jag många. Promenader, böcker från bibblan, promenader, bloggen, vänner, elda i kaminen, löpning, skogen, havet. Det bästa i livet är ju typ gratis :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det finns många trevlig nöjen som är gratis...eller som åtminstone känns gratis för man betalar inget i stunden, även om man långt tidigare har behövt punga ut med pengar för sånt man använder sig av när man utför det som är gratis...luddigt kanske men ett exempel: man tänker att det är gratis att träffa en vän. Men när man träffar vännen har man på sig kläder som man en gång har betalt för (om det är en vän alltså och inte en "vän" för då kan det ju hända att man inte har några kläder), och man sitter och pratar med denna vän i en soffa som man en gång betalt för och man kanske bjuder vännen på lite te och smörgås som man en gång betalt för osv...

      Radera
    2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Älska trollformler
      2) Lost Love Spells
      3) Stoppa skilsmässor
      4) Giftermål
      5) Graviditet spell
      6) Uppdelningar
      7) Dödsförtroll
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. I somras hann jag knappt med några gratisnöjen pga en 12 dagar lång semesterresa som kostade skjortan. Frågan är om det var värt det. Vi var visserligen ute i skogen en del under resan, men det hade blivit betydligt billigare att åka några mil med bilen och ta med matsäck hemifrån. Då kunde man dessutom fått med sig skörd av något matnyttigt från skogen. Ägnar mig åt ungefär samma gratisnöjen som du. Kan även nämna olika gratisevenemang typ skördefest, konst- och hantverksutställningar, musik i kyrkan och liknande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan ju vara härligt att åka iväg nånstans långt bort ibland även om det kostar en del, men det kan också vara riktigt trevligt att utforska närområdet, jag och min sambo har åkt en hel del häromkring där vi bor och man blir ständigt glatt överraskad över att det finns så många fina ställen så nära.

      Ja gratisevenemang är ju en väldigt bra idé om man hittar något som verkar intressant.

      Radera
  3. Min historia är förmodligen typisk, men inom två dagar fick jag en snabb lösning för att återvända min ex kärlekspartner. Min man föll i en affär med en annan kvinna på hans arbetsplats, min kärleksman lämnade mig med två barn som vi hade tillsammans, alla massor av ekonomiska utgifter på mig ensam, han gav inte barn supporr till våra barn, jag vill ha min man tillbaka hem för att älska mig. Jag fick en lösning för att föra tillbaka honom med magiska trollformuleringar från äktenskapspellens trollmagi av en andlig man som heter Dr. Oduduwa. Strax efter två dagars magiska kärlek stavning aktiverades för mina räkning för att föra tillbaka ex love man återvända hem till mig, det var en överraskning att jag inte ens kan förklara hur allt händer, det fungerade som magi, inom två dagar är min kärleksman hemma för att be om ursäkt, be om min förlåtelse, jag var väldigt glad och mina böner svarar, idag är min man tillbaka till mig, vi lever tillsammans som en familj lyckligare i kärlek mer än någonsin tidigare.
     Jag kunde inte ha gjort den här magiska kärleksförtrycket utan hjälp av Baba Oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg en annan kvinna, så sa han att vi var klara. Efter att Love stavaktivering ringde min man mig på mobiltelefon vi pratade snyggt och nästa dag återvänder han hem med massor av gåvor till mig och barn.
    Jag är tacksam för denna andliga äktenskapshealer som hjälpte mig. Jag rekommenderar honom till alla som har liknande äktenskap, förhållandeproblem, att snabbt kontakta kommunikation med Dr.Oduduwa Spiritual spell spellista för att återvända ex love back. via hans personliga kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

    SvaraRadera
  4. Hej, säsongs hälsningar till alla mina vänner jag är här för att berätta lite om hur jag fick min hsnabd tillbaka med hjälp av en stor man som heter baba Amiso. Jag heter Alice Lucas, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har min man och jag varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr.Amiso kan hjälpa till att få tillbaka artiklar snabbt. Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då han gjorde en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan den dagen var vårt äktenskap nu starkare än tidigare, allt tack vare Dr.Amiso. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Amiso verklig och kraftfull stångskärare att jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, vill känna igen i världen eller cancerfrågan, vill gifta sig med älskaren efter ditt val eller skilsmässor, hälso- eller äktenskapsproblem, jobbfrämjande och framgång, vad som helst, gör inte ge upp, inte mer gråta, kontakta denna kraftfulla stavning nu. Här är hans personliga e-postadress på: herbalisthome01@gmail.com

    SvaraRadera
  5. När jag hittade Dr. Ogume som bor i Turkiet var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume genom hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag gav vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma ihop igen. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän smsar igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:

    SvaraRadera
  6. Jag är helt fri från HERPES VIRUS
    Herpes är ett allvarligt och återkommande tillstånd som inte kan botas med droger eller injektioner av DR JAMES, men det bästa sättet att bekämpa herpes är att ta naturläkemedel, jag är röd om DR JAMES, den stora herbalisten som botar människor med HIV-virus med hans kraftfulla örtmedicin. Jag kontaktade honom för att ta reda på hur han kunde hjälpa mig och han sa att jag aldrig skulle vara rädd för att han skulle hjälpa mig med den naturliga örtmedicinen! Efter två dagars kontakt med honom berättade han att läkemedlet är klart och han skickade det till mig via DHL COURIER SERVICE och det fick mig på tre dagar! Jag använde medicinen som han föreskrev åt mig (MORGON och KVÄLL) och blev botad! Det är verkligen som en dröm, men jag är så glad! För personer som lider av följande sjukdomar, bältros, MS, Bullous Pemphigoid, Diabetes, cancer, Pcos, hypotyreoidism, Herpes, KOL, HIV, artrit, Hpv, infektioner, leversjukdom, autoimmuna sjukdomar, Parkinsons sjukdom, Lupus och mer bör kontakta honom för hans örtmedicin, för jag är ett levande vittne och jag botades av herpesvirus. och DR James medicin är legitimt. Jag skickade honom vad han bad om och han skickade medicinen som jag tog i 2 veckor och idag är jag här med ett negativt resultat. När jag gick för testet var jag så glad efter att jag tog hans örtblandningsmedicin. KONTAKTA DR JAMES FÖR EN PERMANENT KUR E-post: drjamesherbalmix@gmail.com

    SvaraRadera
  7. KONTAKTA EN STOR STAVA CASTER DR JOE FÖR ATT FÅ DIN EX LOVAR TILLBAKA VIA E-POST e-post: zionsolutioncentre@gmail.com eller whatApp nummer +44-7907-629903
    Jag heter Zoe Floris, jag tror aldrig att det någonsin kommer att finnas en lösning på mitt förhållandeproblem med min älskare. min älskare som heter Daan West kastade mig ut ur sitt hus och tog in en annan dam som han nu tycker är bäst för honom. tills jag en dag får ett telefonsamtal från en vän i staden om att min man ska träffa ett datum med en annan kvinna i stan, sa jag till henne att jag också är förvånad, för eftersom Daan West har lämnat mig tänker eller ringer han knappast mig. så efter några dagar ringde min vän Alice mig och berättade att hon har hittat en man som är väldigt mäktig, och att han är en stor herbalist från Afrika, verkligen vet vi alla att afrikaner är välsignade med så mycket växtbaserade krafter som de använder för att hjälpa många människor, så han sa till mig att mannamnet är DR JOE att hon kommer att vidarebefordra sin e-postadress för mig så att jag kan kontakta honom för hjälp, så verkligen skickade hon mig e-postadressen DR JOE och jag kontaktade honom den trogna dagen . han mailade mig efter ett tag att min man kommer tillbaka till mig om jag bara tror på hans arbete, så efter 48 timmar får jag ett telefonsamtal från Daan West, och han började tigga att jag snälla skulle förlåta honom mot allt han hade gjort mot mig .. han bad mig att jag skulle bryta mitt hjärta och han lovar att aldrig släppa taget. nu planerar jag och Daan West att gifta sig så snart som möjligt. vi kommer tillbaka med den stora kraftfulla kärleksförtrollningen och förblindas med DR JOE-förtrollningen, vi är glada och glada. kontakta DR JOE på det här e-postmeddelandet: zionsolutioncentre@gmail.com eller whatsApp-nummer +44-7907-629903

    SvaraRadera
  8. VERKLIGA OCH KRAFTFULLA KÄRLEKAR SPELLER SOM FUNGERAR SNABBT VITTNESTER OM DR. DAVIS ENIBOKUN SPELL CASTER.

    JENNIFER WASHINGTON FRÅN USA,
    läka från krossat hjärta "Kärleksförtrollning från DR. ENIBOKUN tog tillbaka min man" kontakta enibokunspelltemple@gmail.com för att hjälpa dig att få din ex-älskare tillbaka snarast efter upplösning / skilsmässa "Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i ett gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle träffa sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt med sorger och smärtor för att jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han kunde komma tillbaka till mig, jag var verkligen orolig och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Enibokun kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det gjorde han en kärleksförtrollning åt mig. 28 timmar senare, min man rea lly ringde till mig och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Sedan från den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Enibokun. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Enibokun är den verkliga trollformeln som jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa sina barn i svårigheter, om du är här och du behöver ditt ex älskare tillbaka eller spara ditt äktenskap snabbt. Gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla trollformeln Dr. Enibokun nu. Här är hans kontakt: enibokunspelltemple@gmail.com, (Webbplats: https://enibokunspelltempl.wixsite.com/website-1Cell, Phone / Whatsapp: +1(941)217-7764).

    SvaraRadera
  9. VERKLIGA OCH KRAFTFULLA KÄRLEKAR SPELLER SOM FUNGERAR SNABBT VITTNESTER OM DR. DAVIS ENIBOKUN SPELL CASTER.

    JENNIFER WASHINGTON FRÅN USA,
    läka från krossat hjärta "Kärleksförtrollning från DR. ENIBOKUN tog tillbaka min man" kontakta enibokunspelltemple@gmail.com för att hjälpa dig att få din ex-älskare tillbaka snarast efter upplösning / skilsmässa "Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i ett gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle träffa sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt med sorger och smärtor för att jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han kunde komma tillbaka till mig, jag var verkligen orolig och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Enibokun kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det gjorde han en kärleksförtrollning åt mig. 28 timmar senare, min man rea lly ringde till mig och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Sedan från den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Enibokun. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Enibokun är den verkliga trollformeln som jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa sina barn i svårigheter, om du är här och du behöver ditt ex älskare tillbaka eller spara ditt äktenskap snabbt. Gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla trollformeln Dr. Enibokun nu. Här är hans kontakt: enibokunspelltemple@gmail.com, (Webbplats: https://enibokunspelltempl.wixsite.com/website-1Cell, Phone / Whatsapp: +1(941)217-7764).

    SvaraRadera
  10. VERKLIGA OCH KRAFTFULLA KÄRLEKAR SPELLER SOM FUNGERAR SNABBT VITTNESTER OM DR. DAVIS ENIBOKUN SPELL CASTER.

    JENNIFER WASHINGTON FRÅN USA,
    läka från krossat hjärta "Kärleksförtrollning från DR. ENIBOKUN tog tillbaka min man" kontakta enibokunspelltemple@gmail.com för att hjälpa dig att få din ex-älskare tillbaka snarast efter upplösning / skilsmässa "Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i ett gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle träffa sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt med sorger och smärtor för att jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han kunde komma tillbaka till mig, jag var verkligen orolig och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Enibokun kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det gjorde han en kärleksförtrollning åt mig. 28 timmar senare, min man rea lly ringde till mig och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Sedan från den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Enibokun. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Enibokun är den verkliga trollformeln som jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa sina barn i svårigheter, om du är här och du behöver ditt ex älskare tillbaka eller spara ditt äktenskap snabbt. Gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla trollformeln Dr. Enibokun nu. Här är hans kontakt: enibokunspelltemple@gmail.com, (Webbplats: https://enibokunspelltempl.wixsite.com/website-1Cell, Phone / Whatsapp: +1(941)217-7764).

    SvaraRadera
  11. Jag är här för att berätta om min underbara historia om hur DR WALE återförde lycka i mitt liv. Jag har haft mycket svårt med mig själv i några år och månader. Så den här goda dagen gick jag till den här butiken för att hämta matvaror där jag hörde den här damen berätta för en vän om hur DR WALE hjälper henne också att få tillbaka sin man som lämnade henne till en annan kvinna, när jag över hörde henne har jag val men att dela mitt problem med henne då sa hon att DR WALE kommer att hjälpa mig. därifrån gav hon mig DR WALE-kontakt som jag kontaktade DR WALE och delade mitt problem med honom. Efter att ha berättat för honom alla mina bekymmer berättade han för mig att han kommer att behöva förbereda kärleksförtrollning och kommer att behöva få för artiklar. Så jag betalade för saker han använde för att förbereda kärleksförälskelsen och se min man är nu med mig. Vi avgjorde båda våra passerade och tillbaka tillsammans starka. Allt tack vare DR WALE. Du kan också drwalespellhome@gmail.com Ring / WhatsApp DR WALE på +2347054019402

    SvaraRadera
  12. DET HÄR ÄR INTE ETT SKÄMT. LITA STOR DR ISIKOLO. Jag heter Senna Rayan. Stora DR ISIKOLO är riktigt kraftfull och vet hur man gör sitt jobb perfekt. Om inte för honom kunde jag inte föreställa mig vad som skulle ha hänt. Mitt ex tog alltid ett argument med mig och behandlade mig alltid. Han började agera konstigt och roligt och lämnade mig utan anledning för en annan tjej. Jag trodde att allt hopp var borta. Jag sökte hjälp på internet och jag kom över Great isikolosolutionhome@gmail.com. Jag såg så många vittnesbörd om honom. Jag blev mycket glad och jag kontaktade honom på hans e-post och berättade för honom vad som hände. Han skrattade och försäkrade mig att lugna mig att han kommer att hjälpa mig och att min ex kommer tillbaka och tigger mig. Han gjorde sitt arbete och förtrollade för mig och om två dagar kom min ex ursäktande precis som han berättade för mig. Idag bor vi båda tillsammans och vi är ännu mer kär än vad vi brukade vara innan han gick. Kontakta den stora DR ISIKOLO för din egen hjälp. Du kan kontakta honom på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  13. Hej alla jag vet att det finns någon någonstans som läser detta, jag vill dela ett fantastiskt verk av en trollformel som heter DR WALE. MIN man och jag hade en slagsmål som ledde till vår skilsmässa men när han lämnade en del av min kropp och själ kvar med honom och jag var ledsen och grät hela dagen och natten jag letade efter något online när jag såg människor vittna om bra arbete av DR WALE och jag bestämde mig för att också komma i kontakt med DR WALE för hjälp. Har jag tagit kontakt med honom berättade han för mig vad och vad jag behövde göra, och jag gjorde allt har han sagt för mig. Han försäkrade mig att inom 72 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig, alltför förvånad innan 72 timmar då min man började skicka SMS och ringa mig. Innan några dagar senare körde en bil och stannade utanför mitt hus och det var min man. Jag är så glad att DR WALE återförde min make till sin känsla. Du kan nå DR WALE med följande information nedan: E-post: drwalespellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  14. HUR DR WALE BROTT TILLBAKA MIN LYCKA HAN VAR MANEN SÄKER MITT ÄKTESKAP OCH FÖRBROTT MIN MAND TILLBAKA TILL MIG. +2347054019402 ELLER DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Min man och jag har varit gift i ungefär 7 år nu. Vi var lyckligt gift med tre barn, en pojke och en flicka. För sex månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffade någon annan. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig och barnen, ibland går han ut och kommer inte ens hem igen på cirka 3-5 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till problemet men allt till ingen nytta. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att DR WALE kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och berättade för mig om mina problem och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och han gjorde en förtrollning för mig. 48 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor lyckligt tillsammans igen. DR WALE är den bästa trollformeln som är kraftfull och äkta. Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar att han hjälper dig .. Här är hans kontakt: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  15. Jag heter Dion, jag vill dela med mig av min erfarenhet av hur jag får tillbaka min man efter uppbrottet och jag vill att alla kvinnor ska luta sig och kopiera min lösning eftersom det kommer att hjälpa dig mycket.
    Efter 5 år att gifta sig med min man med 2 barn började min man bete sig konstigt och träffa andra damer och visade mig, kall kärlek, vid flera tillfällen riskerar jag skilsmässa om jag vågar höra om hans affär med andra damer, jag blev helt förstörd och förvirrad tills min gamla vän berättade om en trollkarl på nätet som heter Dr.Sango som hjälper människor med äktenskapsförhållanden genom kärleksformulär, jag tvivlade inledningsvis om en sådan sak ens fanns, men jag bestämde mig för att prova det när jag kom i kontakt med honom, hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu slutade han att träffa de andra damerna och mig med mig i bra och verklig Kontakta detta fantastiska budskap om kärleksformulär för att få ditt förhållande eller äktenskapsproblem löst idag, kontakta Dr Sango via; spellspecialistcaster937@gmail.com

    SvaraRadera
  16. Jag är från Ghana mitt namn Parle, jag kommer att låta världen få veta om den store mannen
    Dr.Sango har gjort det för mig igen, vilket hjälpte kvinnan att hitta sin man tillbaka. Jag vill låta världen veta om Dr.Sango, som förde mig tillbaka till min tidigare älskare när jag trodde att det redan var förlorat hopp. Dr.Sango använde all sin kraft för att trolla fram ett leende i mitt ansikte, så han tog Micheal fru till sitt hjärta, tänkte jag för mig själv, som det verkade för mig när min fru kom tillbaka till mig och bad mig att knäböja och be henne . i slutet av mitt liv har jag blivit älskad mer än jag någonsin har väntat, och så har jag gått med på att låta världen veta om Dr.Sango, så det här är en fantastisk trollformulering. Hur som helst, vad jag gjorde var att mejla upp honom och han hjälpte mig, och upp till 48 timmar fick jag resultatet, vilket fortfarande förvånar mig. Har du problem med återhämtning? din partner gick upp med dig och du älskar och vill alltid? Har du problem med ekonomin? behöver inte hjälp från någon annan, kontakta Dr.Sango idag, jag ger dig 100% garanti, det kommer att hjälpa dig mycket, det hjälpte mig mycket. Dr.Sangos e-postadress är: spellspecialistcaster937@gmail.com

    SvaraRadera
  17. Att bryta upp är smärtsamt, ibland låtsas vi vara bra, men det gör vi inte, genom att kämpa för att få tillbaka vår nära och kära, vi kämpar också för att få tillbaka vår glädje och lycka. När min fyraåriga vän slog sig med mig kunde jag knappt prata utan att gråta. Jag kände mig avvisad och deprimerad och visste inte heller vad jag skulle göra. Jag visste inte om jag kunde få tillbaka honom och ångest var outhärdlig. Jag surfade på internet och när jag läste artiklar och webbplatser om otaliga trollformler, kom jag över en hög herre). Jag ville ha vårt förhållande tillbaka, Dr.Pellar försäkrade mig om att min vän skulle komma tillbaka till mig. Jag följde sedan instruktionerna och planerna som Dr.Pellar har skapat för mig, och inom en vecka var vi tillsammans igen och så kär! Jag vet att det inte alltid händer så snabbt, men Dr.Pellar sa att trollformlerna är effektiva och det hände! socialiseras i trollformlerna som gör en följeslagare gravid för att läka någon sjukdom eller sjukdom, vinna ETC-lotteriet, jag kommer aldrig att glömma hur han hjälpte mig. Maila honom på drpellar@gmail.com så kommer rättegången att övertyga dig

    SvaraRadera
  18. Att bryta upp är smärtsamt, ibland låtsas vi vara bra, men det gör vi inte, genom att kämpa för att få tillbaka vår nära och kära, vi kämpar också för att få tillbaka vår glädje och lycka. När min fyraåriga vän slog sig med mig kunde jag knappt prata utan att gråta. Jag kände mig avvisad och deprimerad och visste inte heller vad jag skulle göra. Jag visste inte om jag kunde få tillbaka honom och ångest var outhärdlig. Jag surfade på internet och när jag läste artiklar och webbplatser om otaliga trollformler, kom jag över en hög herre). Jag ville ha vårt förhållande tillbaka, Dr.Pellar försäkrade mig om att min vän skulle komma tillbaka till mig. Jag följde sedan instruktionerna och planerna som Dr.Pellar har skapat för mig, och inom en vecka var vi tillsammans igen och så kär! Jag vet att det inte alltid händer så snabbt, men Dr.Pellar sa att trollformlerna är effektiva och det hände! socialiseras i trollformlerna som gör en följeslagare gravid för att läka någon sjukdom eller sjukdom, vinna ETC-lotteriet, jag kommer aldrig att glömma hur han hjälpte mig. Maila honom på drpellar@gmail.com så kommer rättegången att övertyga dig

    SvaraRadera
  19. Jag känner mig så glad idag eftersom jag är en del av dem som gläds över allt på grund av den hjälp DR ISIKOLO har gett mig för att jag fick tillbaka min man. Jag har varit gift i 6 år och det har varit så fruktansvärt eftersom min man var otrogen mot mig och sökte skilsmässa. Men när jag stötte på glädjefyllda vittnesbörd om DR ISIKOLO på internet postat av flera personer. Så jag bestämde mig för att kontakta honom och jag förklarade min situation för honom och sedan söka hans hjälp men till min största förvåning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt ärende för det finns inga problem utan en lösning. han berättade vad jag skulle göra och jag arbetade för mig och min man återvände till mig efter 2 dagar som han lovade och kärleken och lyckan återställdes. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom DR ISIKOLO verkligen är en hjälpare som Gud har skickat för att hjälpa oss alla. Varför inte kontakta DR ISIKOLO nu om du står inför några utmaningar i ditt relationsliv. Du kan kontakta hans e -postadress: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  20. Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min ex pojkvän att gifta sig med mig och jag har kommit tillbaka hit för att skriva om honom. Doktor Isikolo hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Jag heter Anna Oscar. Att skriva om en trollformler är väldigt konstigt för mig eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en trollformel att ta tillbaka min ex pojkvän till mig även när han lämnade mig på grund av otrohet och konstant övergrepp och vi slogs flera gånger och efter 6 månaders kontakt. Jag läste om doktor Paul från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex pojkvän mig och jag var glad att han vill komma tillbaka till mig. Vi träffades samma månad och han föreslog mig. Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, Kontakta DR ISIKOLO för att lösa ditt problem åt dig och göra dig nöjd med din relation som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  21. Jag heter Monalisa Landeka. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan dam och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserade. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men allt till ingen nytta. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom aldrig igen. Jag sökte efter hjälp online när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade, återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  22. Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  23. DET KÄNNS FANTASTISKT ATT PRATA BRA OM DR ISIKOLO. Jag är Elena Pieter. Jag hade en vacker förening med min man och vi delade glädje, värme och sann kärlek. Vi bodde tillsammans i 12 år och fick två barn. för några månader sedan började vi ha oändliga problem och ständiga argument. Hemmet var fyllt av olycka och mina barn grät alltid när vi såg oss slåss hela tiden. Han gick till slut och avbröt alla medel för oss att kommunicera med honom. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom på grund av hur mycket jag älskade honom men till ingen nytta. DR ISIKOLO kom till min räddning när jag kontaktade honom och han avslöjade för mig att en kvinna låg bakom problemen vi hade eftersom han sinnekontrollerade min man med mörka magiska trollformler bara för att ta honom från mig och mina barn. och lovade att hjälpa mig, vilket han gjorde när jag följde rutinerna för hans arbete. Min man blev renad och renad från charmen och återfick sig själv och återvände hem till oss och vi hittade på saker. Vi lever lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO kan också hjälpa dig. bara kontakta honom via WhatsApp +234-8133261196 eller e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  24. Detta är ett djupt uttryck för min tacksamhet till Dr Joe för hans osjälviska tjänster till mig och alla andra han har hjälpt. Jag heter Roxana Anda och jag hade själv en hemsk förening med min man. Vi slogs så många gånger på grund av tvivel och osäkerhet på båda sidor. Problemen höll i sig så länge att vi blev totalt främlingar för varandra. Jag blev mer förvirrad och deprimerad över situationen och allt min man kunde göra var att lämna och lovade att aldrig återvända. Jag gjorde allt jag kunde för att återuppliva kärleken och lyckan tills jag hittade Dr Joe som hjälpte mig. Han höll sina löften när jag öppnade upp för honom om vad jag gick igenom. Han gjorde sitt arbete och återställde den kärlek och lycka som jag och min man delade under åren. Han återvände till mig var säker och det hände definitivt efter 48 timmar eftersom vi fortfarande var i samma stad. Nu är mitt hem välsignat med glädje och oändlig lycka och all uppskattning går till Dr Joe för hans nära förestående hjälp till mig. Kontakta honom om du är i behov av hjälp också. Hans e-post är (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1 330-694-6798

    SvaraRadera
  25. Denna varma uppskattning kommer från Hannah Lava. Jag läste några av Dr. Joes vittnesmål om hur han hjälpte många människor att få tillbaka sina älskare på tre dagar med en kärleksförtrollning. Jag hade problem med min pojkvän så jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän så mycket. han lämnade hemmet och sa att han inte är intresserad av förhållandet längre utan anledning, jag var i chock. Jag kontaktade Dr. Joe och han berättade för mig att min pojkvän skulle komma tillbaka till mig inom de kommande 3 dagarna, Dr. Joe gjorde en kärleksförtrollning och detta fick min pojkvän att öppna ögonen för att se hur mycket vi älskar varandra och han kom tillbaka hem . När jag skriver detta vittnesbörd är jag den lyckligaste flickan på jorden. min pojkvän och jag lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än den var innan vi bröt upp. Allt tack till Dr. Joe för det överdrivna arbete han gjorde för mig, och hjälpte mig att komma tillbaka med min pojkvän. om du står inför några relationsproblem och vill ha en snabb lösning, kontakta Dr. Joe på Du bör mejla honom nu via e-post till honom nu (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  26. Tack DR ISIKOLO den största av allt för det du har gjort för mig. Jag är så glad att min älskare är tillbaka till mig och vi lever nu lyckligt tillsammans. DR ISIKOLO kärleksåterföreningsförtrollning är mycket kraftfull och effektiv och den har ingen bieffekt. Eftersom han lovade att hjälpa mig bestämde jag mig för att ge DR ISIKOLO ett försök när min älskare lämnade mig för en annan kvinna. Han hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning för att återställa den kärlek och lycka för mig och min älskare som förde honom tillbaka till mig i 48 vår som han lovade och försäkrade mig. Det som gör mig mest upphetsad är att min älskare inte ens visste att han befann sig under en förtrollning som fick honom att förstöra det vi delat under åren. om du har problem med ett förhållande råder jag dig att kontakta DR ISIKOLO så får du ditt problem löst. Kontakta DR ISIKOLO idag och få ditt problem löst och om du behöver hans hjälp nedan är hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com eller direkt WhatsApp/Telegram eller Viber: +2348133261196.

    SvaraRadera
  27. Tack Dr Joe för allt du gör för att hjälpa människor med kärleks- och äktenskapsproblem.
    Min man lämnade mig och jag var förkrossad och visste inte vad jag skulle göra. Jag var bara på riktigt med min avsikt och såg till att vi pratade om våra missförstånd och andra känslomässiga problem så att det kunde lösas och vi gjorde saker bättre. Min man blev kall mot mig och försökte slåss mot mig flera gånger tills han gick. Jag kontaktade hans familjemedlemmar för att hjälpa mig att se till att han kommer tillbaka men det gav aldrig något bra resultat. Så jag var tvungen att konsultera Dr Joe som hjälpte mig att försonas med min man och vi kom tillbaka inom två dagar. Kärleken och lyckan vi delade blev mer fantastisk och allt jag ser nu är en bättre man och jag är glad och uppfylld. Dr Joe är en ärlig man som faktiskt ser till att problem löses och att båda partnerna är lyckliga tillsammans igen. Kontakta honom nu via e-post: drjoesolutionspells@gmail.com eller hans WhatsApp +1-330-694-6798

    SvaraRadera
  28. DR ISIKOLO ÄR EN LIVSRÄDDARE OCH DET KAN JAG FÖRSÄKRA DIG OM.
    Jag heter Denisa Popescu och jag är här för att gå med de många människorna här ute för att tacka Dr Isikolo för hans hjälp och vänliga gester mot mig. Jag hade en hemsk upplevelse att gå igenom hjärtesorg med min man. Han lämnade mig och jag var förkrossad och kunde inte hitta någon sökt hjälp för att få tillbaka honom. Vid något tillfälle var jag deprimerad tills jag stötte på sidor där folk vittnade om hur Dr Isikolo hjälpte dem. Jag kontaktade honom och han tvekade aldrig att hjälpa mig också. Inte nog med att jag fick tillbaka min man efter 48 timmar, kärleken och lyckan har också återställts bättre än någonsin. Dr Isikolo är en fantastisk personlighet och jag kan inte tacka honom tillräckligt för hans osjälviska tjänster gentemot mänskligheten. kontakta honom nu via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +234-8133261196.

    SvaraRadera
  29. Jag heter Tamara Bergren och jag är här för att tacka DR ISIKOLO för hans hjälp att rädda mitt förhållande. Min pojkvän lämnade mig för att jag var snabb på humöret och slogs mot honom flera gånger på grund av osäkerhet när jag såg honom komma nära någon annan dam. Jag kunde inte hitta något bättre sätt att få honom att komma tillbaka till mig och DR ISIKOLO kom till min räddning. När jag kontaktade honom berättade han allt jag behövde veta om hur kärleken och kontakten mellan mig och min man kommer att återställas. Jag följde det och han gjorde jobbet utan att tveka och strax efter 48 timmar ringde min pojkvän mig. Jag är glad och full av liv tack vare DR ISIKOLOs vänlighet. Jag uppmanar alla som går igenom problem att kontakta honom nu och han kommer säkert att hjälpa dig. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller om du föredrar WhatsApp, sms:a honom: +234-8133261196

    SvaraRadera
  30. Jag var så deprimerad när min älskare lämnade mig för en annan kille efter att vi har dejtat i 5 år. Jag försökte tigga henne att komma tillbaka till mig, hon vägrade och sa att hon inte längre har känslor för mig. Jag blev en ledsen man efter allt vi varit med om tillsammans. Efter all kärlek vi har delat tidigare kunde jag inte föreställa mig mitt liv utan henne eftersom min kärlek till henne var ovärderlig att handla av någon anledning. Jag gick igenom internet, jag såg en kommentar om att DR ISIKOLO har makten att få tillbaka ex älskare och jag bestämde mig för att försöka se själv genom att kontakta honom och direkt gjorde jag det, svarade och jag förklarar vad jag går igenom och han berättade att den andra killen använde voodoo-trollformel på henne, det var därför hon lämnade mig för honom trots att jag brydde mig om henne och lovade att hjälpa mig att få tillbaka min älskare. Jag blev ombedd att följa procedurerna och det gjorde jag. Han gjorde sin klapp och kärleken och tillgivenheten återställdes och jag fick tillbaka min kvinna efter några dagar. tack, DR ISIKOLO är nu nöjd med min flickvän, och allt går nu smidigt. kontakta peter för all kärlek och äktenskaplig hjälp via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  31. Jag heter Monalisa Landeka. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan dam och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserade. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men allt till ingen nytta. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom ens igen. Jag sökte hjälp online när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade, återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  32. Hej allihopa. Jag heter Arabella Matej. Jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  33. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  34. Fantastisk kärleksform för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
    Min man gjorde slut med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva på skilsmässopapperen. Jag var helt krossad och jag kunde inte komma tillbaka till någon form känslomässigt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och briljanta trollformler som kom till min räddning. Wow! Den här trollformaren har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 48 timmars besvärjelse som jag accepterade det. Chockerande nog ringde min man tillbaka mig med massor av ursäkter efter 48 timmar, vilket han försäkrade mig om och att skilsmässaprocessen kommer att avbrytas. först då visste jag att kärleken och harmonin mellan oss var återställd för alltid. Tack så så mycket Dr Isikolo för dina kraftfulla trollformler. uttryck räcker inte för att säga tack. Maila Dr Isikolo nu för brådskande hjälp via: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +23481333261196

    SvaraRadera
  35. Mitt namn är Anne Schröder och jag är verkligen förvånad över Dr Isikolos mirakulösa upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur de hjälpte till att få tillbaka sin före detta älskare. Jag berättade för honom om min man som övergav mig för ungefär 6 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och vila och försäkra mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Jag följde procedurerna och han gjorde sitt för att återställa kärleken och lyckan i mitt hem. Efter den andra dagen min man ringde mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och trodde inte mina öron, han bad mig verkligen att förlåta honom och jag visste att kärleken och lyckan verkligen var återställd. kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp på: +23481333261196.

    SvaraRadera
  36. Jag heter Lana Thyselius och jag är mycket förvånad över Dr Isikolos fantastiska upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och vila och försäkra mig om att han kommer att klara allt på bara två dagar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och trodde inte mina öron, han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade på telefon. Jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Isikolo och tackade honom, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. Om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  37. Jag heter Ivana Persson Jag är en av de för många människorna här för att vittna för världen att Dr Isikolo verkligen är en godhjärtad man som gör sitt bästa för att hjälpa människor även när allt hopp är förlorat i jakten på att få en lösning på deras problem . Mina egna problem skiljer sig verkligen inte från andra eftersom jag har min fästman tillbaka till mig efter 48 timmar när Dr Isikolo arbetade för mig. Jag kunde inte hantera hjärtesorg när jag visste att jag förlorade min fästman till en annan kvinna. Jag var vilse i mörkret och jag är tacksam mot Gud att ärliga människor som Dr Isikolo verkligen existerar bara för att torka bort tårarna från de hjärtkrossades ansikten. Jag är 100% garanterad och säker på att han inte kommer att svika dig när du söker hans hjälp för att få lösningar på dina problem, antingen äktenskap eller relation eller andra livsrelaterade frågor. Bara maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  38. Jag hade problem med min man och han flyttade till en annan stad och han avbröt kommunikationen med mig. Jag finner alla möjliga sätt att nå ut till honom så att vi kan lösa våra meningsskiljaktigheter men till ingen nytta. Hans mamma och syskon visste inte ens var han var. Jag var deprimerad och stökig känslomässigt och jag var tvungen att söka hjälp för att få honom tillbaka till mig innan en annan kvinna tar över min plats i hans liv. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som jag förklarade allt för och var villig att hjälpa mig och det gjorde han. Han gjorde ett kärleksförsoningsband för mig och min man och okänt för mig att resultatet kommer att visa sig efter 48 timmar som han lovade. Min man kom tillbaka och hämtade mig och jag var förvånad över att jag nu kan säga att kärleken och lyckan har återställts och vi är lyckligare tillsammans och allt jag ser nu är för alltid med honom och jag är så tacksam till DR ISIKOLO för hans vänlighet mot mig och andra människor där ute. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på: +2348133261196

    SvaraRadera
  39. Margareta Karlsson1 december 2022 kl. 19:16

    Jag är verkligen förvånad över Dr Isikolos mirakulösa erfarenheter och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka sin före detta älskare. Jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, blev jag bara så chockad att jag valde samtalet och kunde Om jag inte tror mina öron, bad han mig verkligen att förlåta honom och jag visste att kärleken och lyckan verkligen var återställd. kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp på: +23481333261196.

    SvaraRadera
  40. Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: /gethelp05@gmail.com)

    SvaraRadera
  41. Hej alla, jag heter Laura Schörling och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com om du behöver någon form av hjälp.

    SvaraRadera
  42. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp +2348133261196

    SvaraRadera
  43. Stifanny Sembrant4 januari 2023 kl. 12:07

    Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom via
    e-post: isikolosolutionhome@gmail.com
    webbplats: (https://isikolotemple.com)
    WhatsApp +2348133261196

    SvaraRadera
  44. SLUTA GRÅT OCH SÖK EFTER KÄRLEK STAVNINGAR ONLINE SÖK INTE MER EFTER DIN LÖSNING, ÅTERSTÄLL DITT ÄKTENSKAP OCH RELATION NU MED HJÄLP AV DR WALE

    Allt började i maj förra året när min man besökte Schweiz för ett program som varade i två månader, när min man kom hem märkte jag några förändringar i hans karaktär mot mig och barnen, allt jag gör för att göra honom glad blir han irriterad och tjatar slumpmässigt, lämnar hemmet och kommer tillbaka sent, förr söker han efter en kallelse ensam till Schweiz igen, vilket jag gav med tanke på att det skulle göra honom lycklig men till min största förvåning visste jag aldrig att det var slutet på vårt äktenskap om inte DR WALE Äktenskapsräddare, Med vänliga hälsningar, jag var så förkrossad när min man sedan sju år lämnade mig och flyttade till Schweiz för att vara med en annan kvinna. Smärtorna var bara för mycket för mig att bära att jag inte bara orkade längre. Så jag var tvungen att kontakta internet för att få hjälp tills jag fick reda på att DR WALE var den verkliga affären.. Jag hade provat allt jag visste, och med dina besvärjelser, välsignelser och extraordinära magiska krafter gjorde du allt arbetet för mig, vilket du har garanterat mig positivt resultat inom en vecka, min före detta make kom tillbaka till mig och han var ångerfull för allt han har gjort. Och nu är mitt liv balanserat och jag är lycklig igen. Allt tack vare dig sir du kontaktar honom via WhatsApp: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera