tisdag 29 oktober 2019

Nu trycker jag på paus...

Jag har bestämt mig för att ta en paus med bloggen på obestämd tid då inspirationen och orken inte varit på topp på sistone. Det brukar vara så för mig, jag känner mig jättepepp att skriva/skapa under en period och sen plötsligt försvinner både ork och lust likt Greta Thunbers glada humör när hon ser Trumps fula tryne passera förbi. Kanske får jag nåt ryck och skriver ihop ett antal inlägg nån gång i framtiden om jag känner inspirationen flöda, men jag lovar inget.

Tack alla som läst bloggen och speciellt ni som tagit er tid att kommentera inläggen - sånt gör en alltid glad. Det har varit riktigt skoj att få skriva ner sina tankar om sparande, ekonomi och pengar och få dela dom med er som läst bloggen.

All kärlek till er ekonominördar där ute - May the dough be with you!

15 kommentarer:

 1. I feel you. Det är inte lätt att hålla lågan uppe och jag tycker det är tråkigt (för min egen själviska del) att du pausar. Man skall dock göra det som ger energi och jag supportar ditt beslut.

  Hoppas du återkommer - kanske som gästinlägg på andra bloggar om du inte vill köra helt själv? Jag vet en blogg som skulle passa ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-) Gästinlägg? Ja vem vet...kanske får jag i alla fall lite mer tid att kommentera på andras bloggar. Tycker dock det är svårt att hinna kommentera på bloggar som uppdateras ofta, det känns som att man måste kommentera samma dag inläggen läggs ut, annars är man för sent ute, men kanske jag lyckas få iväg ena eller andra kommentaren framöver.

   Radera
 2. Så synd! Tycker mycket om ditt sätt att skriva och varit trogen läsare sen första inlägget. Hoppas inspirationen kommer tillbaka snart :)
  Ha det gott! // Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, trevligt att du känner så :-)

   Radera
 3. Hej!
  Vad tråkigt att höra för oss läsare.
  Men det är du som bestämmer. Funkar det inte just nu så är det så.

  Du skriver bra, roligt och intressant.
  Hoppas skrivlusten kommer tillbaka.

  Pappa betalar? Bloggen om privatekonomi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen kul att du tycker det :-) Ja, vem vet, omöjligt är det inte...

   Radera
 4. Another one bites the dust...

  SvaraRadera
 5. Tråkigt, men inte konstigt alls. Må så gott, och håll gärna kontakten via andra bloggar om du vill :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer säkert att slänga iväg ena eller andra kommentaren på dig blogg, gillar den :-)

   Radera
 6. Gör så, och krya på dej och samla på dej ny energi och inspiration!

  SvaraRadera
 7. Oooh vad tråkigt! Känner igen det här så väl. Ibland kommer livet emellan, och ibland finns det helt enkelt ingen inspiration.
  Ta hand om dig och tack för dina välskrivna och inspirerande inlägg! :)

  https://utbrytningen.blogspot.com/

  SvaraRadera
 8. Mitt namn är Gunilla Hägglund, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller så flyttade din man till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontaktmeddelande på: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
  eller viber +2349014523836

  SvaraRadera