söndag 29 september 2019

Här kommer återbäringen!

Jag måste erkänna att jag inte riktigt har fattat det här med Cashback förut, men att det på senare tid har gått upp ett ljus. Jag är lite… hur ska jag uttrycka det så jag inte låter som ett totalt mörker av negativitet… skeptiskt inställd till det mesta i livet; låter saker för bra för att vara sant är dom antagligen för bra för att vara sant. Och att ladda ner en tjänst som utan hake låter dig få pengar tillbaka när du handlar på nätet gav mig ungefär samma känsla som när min kära mor ringde och sa att hon hade läst en artikel med Filip Hammar där han i Skavlan hade berättat om ett idiotsäkert sätt att tjäna pengar på Bitcoin och att det kanske var nåt för mig att satsa på som vill tjäna pengar snabbt. Varningsklockorna började vackert ringa en efter en, för det finns inget idiotsäkert sätt att tjäna snabba pengar, och det här med att få pengar tillbaka på sina köp måste det väl också vara nåt lurt med?

Så jag brydde mig inte så mycket om det där med cashback...men så laddade sambon ner Refunder för ett antal månader sen och ville att jag också skulle bli medlem för att hon skulle kunna casha in femtio kronor i värvningsbonus och dessutom skulle jag också få en femtiolapp för besväret. Så jag laddade ner programmet för att göra sambon glad (”happy wife, happy life” som det heter) och femtio riksdaler ner i min egen plånbok gör även den lycklig (”happy wallet, happy all over” som det inte heter), loggar glatt in på sidan för att roffa åt mig mina pengar och upptäcker att jo, det var visst en hake...man måste ha samlat in 100 kr innan man ens kan fundera på att plocka ut dom, bye bye femtio spänn (och välkommen tillbaka min pessimistiska sida). 


 
Nåja, hur det nu var så gjorde jag nåt köp på nätet, tror det var apoteket för apoteket är typ det enda jag brukar handla på (och nej det var inga lyckopiller trots att jag kanke skulle behöva utan Fenuril, tandtråd och nässpray om du nu promt måste veta), och ser man på – några kronor trillade in på Refunder-kontot, bara så där ändå, utan hake. Och så gjorde jag ett par till köp, och även nu trillade det in kosing. Köp som jag ändå hade gjort, vilket innebär att det inte blir så många eller så dyra köp, men snart är jag i alla fall uppe i 100 kr och då ska det bli intressant att se om det går smidigt att ta ut pengarna också.

Så man kan säga att jag sakta men säkert har börjat gilla casbackgrejen, och för ett tag sen laddade jag ner MyBonus också, för att kunna jämföra var jag får mest pengar tillbaka. Jag gjorde tex ett till köp på apoteket häromdagen (varför låter det som medicin är det enda jag köper?) och upptäckte till min glädje att man just den dagen fick extra rabatt på MyBonus plus då den vanliga återbäringen på ett antal procent som var högre än vanligt och betydligt bättre än Refunders just vid det tillfället. Så även på MyBonus har det trillat in lite pengar. Jag skaffade MyBonus via en värvningslänk från en annan bloggare och fick då 50 kr även där, dock får dom som värvar inte 50 kr som på Refunder utan man får 10% på den man värvars återbäring det första året, vilket innebar att jag efter att jag värvat min sambo (ja vi bytte roller lite) fick hela 0.89 kr när hon gjorde sitt första köp (tips om du ska värva någon, värva inte en snål jävel sparsam ekonomiintresserad utan värva en svenne banan med ogenomtänkta shoppingvanor, så kan du casha in massor).

Känner du dig också lite smått intresserad av casbackgrejen så får du gärna bli medlem genom mina värvningslänkar:




Gillar du det här med cashack? Eller har du kanske upptäckt nån hake som inte jag insett än?






8 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag gillar verkligen cashback. Har skrivit en del om det och har ett projekt där jag samlar alla intäkter från cashback, panelundersökningar och kreditkortscashback. Portföljen klev precis över ett värde på 10 000kr.

    Finns många gratispengar att hämta på cashback. Massor av prova på erbjudanden som kostar noll men ger ett par hundralappar i cashback.

    GratisPengen

    SvaraRadera
  2. "Cashback is da shit" brukar jag och fru IGMR säga till varandra samtidigt som high fivarna viner i luften.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det låter som en najs ritual :-D

      Radera
  3. Min historia är förmodligen typisk, men inom två dagar fick jag en snabb lösning för att återvända min ex kärlekspartner. Min man föll i en affär med en annan kvinna på hans arbetsplats, min kärleksman lämnade mig med två barn som vi hade tillsammans, alla massor av ekonomiska utgifter på mig ensam, han gav inte barn supporr till våra barn, jag vill ha min man tillbaka hem för att älska mig. Jag fick en lösning för att föra tillbaka honom med magiska trollformuleringar från äktenskapspellens trollmagi av en andlig man som heter Dr. Oduduwa. Strax efter två dagars magiska kärlek stavning aktiverades för mina räkning för att föra tillbaka ex love man återvända hem till mig, det var en överraskning att jag inte ens kan förklara hur allt händer, det fungerade som magi, inom två dagar är min kärleksman hemma för att be om ursäkt, be om min förlåtelse, jag var väldigt glad och mina böner svarar, idag är min man tillbaka till mig, vi lever tillsammans som en familj lyckligare i kärlek mer än någonsin tidigare.
     Jag kunde inte ha gjort den här magiska kärleksförtrycket utan hjälp av Baba Oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg en annan kvinna, så sa han att vi var klara. Efter att Love stavaktivering ringde min man mig på mobiltelefon vi pratade snyggt och nästa dag återvänder han hem med massor av gåvor till mig och barn.
    Jag är tacksam för denna andliga äktenskapshealer som hjälpte mig. Jag rekommenderar honom till alla som har liknande äktenskap, förhållandeproblem, att snabbt kontakta kommunikation med Dr.Oduduwa Spiritual spell spellista för att återvända ex love back. via hans personliga kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

    SvaraRadera
  4. Sedan 1 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, strax efter det att Covid-19 hade gått ut har min make varit så hemsk, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner som lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så kära och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som mannen i hemmet, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, jag försökte alla mina möjligt bäst att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärlek stava med ljus ljus och andra material kan b ring tillbaka min man hemma, tills min mycket goda vän introducerade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som krävs och procedur att ta del i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom mycket nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
    kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  5. Jag är helt fri från HERPES VIRUS
    Herpes är ett allvarligt och återkommande tillstånd som inte kan botas med droger eller injektioner av DR JAMES, men det bästa sättet att bekämpa herpes är att ta naturläkemedel, jag är röd om DR JAMES, den stora herbalisten som botar människor med HIV-virus med hans kraftfulla örtmedicin. Jag kontaktade honom för att ta reda på hur han kunde hjälpa mig och han sa att jag aldrig skulle vara rädd för att han skulle hjälpa mig med den naturliga örtmedicinen! Efter två dagars kontakt med honom berättade han att läkemedlet är klart och han skickade det till mig via DHL COURIER SERVICE och det fick mig på tre dagar! Jag använde medicinen som han föreskrev åt mig (MORGON och KVÄLL) och blev botad! Det är verkligen som en dröm, men jag är så glad! För personer som lider av följande sjukdomar, bältros, MS, Bullous Pemphigoid, Diabetes, cancer, Pcos, hypotyreoidism, Herpes, KOL, HIV, artrit, Hpv, infektioner, leversjukdom, autoimmuna sjukdomar, Parkinsons sjukdom, Lupus och mer bör kontakta honom för hans örtmedicin, för jag är ett levande vittne och jag botades av herpesvirus. och DR James medicin är legitimt. Jag skickade honom vad han bad om och han skickade medicinen som jag tog i 2 veckor och idag är jag här med ett negativt resultat. När jag gick för testet var jag så glad efter att jag tog hans örtblandningsmedicin. KONTAKTA DR JAMES FÖR EN PERMANENT KUR E-post: drjamesherbalmix@gmail.com

    SvaraRadera
  6. VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
    Personliga lån (säkra och osäkra)
    Företagslån (säkra och osäkra)
    Konsolideringslån och många fler.
    Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera